News from HQ

Yesterday, I woke up in the morning, waiting for the wave of sadness struck me.
But nothing happen.

I wait for another couple minutes.

Still, nothing happen.
No depressed feeling. No oh-i-know-lets-be-a-drama-queen-today feeling.

I feel just.. right.
And that was creepy.. πŸ˜†

I have this “comfort zone” issue.

Comfort zone is not always in a comfort way.
If I’m a flat-broke-poor girl for 10 consecutive days, I’ll feel weird at the first day my bank account resurrected from its death. I want my flat-broke state back.

That day, I missed my Muse in such a peaceful way.
Without an urge to contact him, I smiled at his virtual presence.

Our favorite question is, “Do you finally give up, Tia?”

Do I?
I don’t know.

There are three kind of hard relationship, in which the couple involved sometimes got a heart and nose bleeding:
First, for obvious reasons, is maintaining an inter-religion relationship.
Second is maintaining a HTS (what is hubungan tanpa status in English? I’m way too lazy to translating it).
Third is maintaining a platonic relationship to stay platonic, despite mutual attraction.

It is hard.
But lets give it a try.

Advertisements

7 thoughts on “News from HQ

  1. My best friend once said that basically the Hubungan Tanpa Status, despite the fact that it’s called as a relationship without status, is indeed still a status. How come you can say that you’re in HTS if it’s not a status or a stage in the whole relationship? Because, at last, in that stage or status, you can get more obvious status as legitimate partner in romance or end that status. But still, which way you choose, you need to confirm that. That makes this HTS thingy be a status, coz you can say “aku sekarang HTS-an sama dia” or “aku udah ga HTS-an lagi sama dia” πŸ˜†

    Meanwhile, for me the third relationship is something more abstract. This is different from the second one, just like friendship, but you know that you admire the other one more than just a friend. In the other side, you feel that it’s unnecessary to be involve in a serious romantic relationship too, hard eh? πŸ˜›

    And the first one, i think is the hardest. I saw several cases, and yes, it is heart-bleeding.

    • πŸ˜†
      Setujaaa.

      HTS is a status. an awkward one.
      tapi kalo dikerjakan sesuai apa yang seharusnya diminta (ga boleh cemburu, ngga boleh kangen, ngga boleh ngapa-ngapain). berujung pada kebanyakan nahan perasaan.

      biarpun ini cocok ama ‘kepribadian’ saya, tapi juga ini salah satu hubungan yang paling saya hindari. udah pernah dan ngga enak setengah idup.. =))

      tapi mungkin jaman sekarang HTS bisa lebih ramah sih, bukan yang bener-bener “gue suka ama elo tapi ngga mau terikat apa-apa.”
      sekarang kalo diliat2, HTS lebih ke ngga ada status, tapi komitmen jalan. jadi ya masih mending.. jenis yang “kita ngga pacaran tapi nanti kawinnya ama aku ya.”
      hari gini lah, anak muda bilang status itu ga penting, yang penting perasaan.. πŸ˜†

      nah, yang nomer 3 itu, agaknya cuma mau bikin saya gemes aja. kebanyakan ada di serial korea, walaupun di sekitar saya juga ada sih.. πŸ˜›
      banyak pertimbangannya juga. kemungkinan besar lebih berat kalo suatu hari hubungan dalam bentuk baru ini ngga berhasil dan harus gigit jari karena keilangan banyak hal.

      banyak juga sebenernya yang bisa berhasil kalo mau, tinggal gimana pertimbangannnya.

      tapi pada akhirnya, tidak semua bentuk persahabatan berubah jadi sesuatu yang romantis, sebagaimanapun kuatnya chemistry diantara. mari kita sebut saja itu sebagai, takdir.

      yang nomer satu, tidak diragukan lagi, emang.

  2. pernah merasakan yg pertama, dan emang bener, heart-bleeding sampe skarang D:

    so, after going HTS for several months, I decided myself to the last one.

    *menghilang dari daratan*

  3. …I never understand, why someone can fancy a casual, commitment-less relationship. πŸ˜• (I believe HTS translates to casual relationship in English)

    PS: I’m personally conservative and socially inept. πŸ˜›

    • yang jelas, pasti ada salah satu pihak yang mengajukan bentuk hubungan begitu. dan kalo pihak yang lainnya cukup tergila-gila (ngga perlu banyak-banyak tergila2nya), pasti bisa jadi HTS.

      mungkin dicari biar lebih instant, lebih gampang, dan ngga ngerepotin tapi sumber kasih sayang terjaga? apalagi kalo tanpa komitmen.. :mrgreen:

      yang paling rugi, adalah siapapun yang perasaannya lebuh kuat. ngga harus cewek (berhubung berapa pengamat selalu bilang kalo cewek yang paling dirugikan kalo HTS)
      πŸ˜†

      yak, mari cari yang normal2 aja πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: